Begin de lente met Monumente

Begin de lente met Monumente’

De wandeltocht

Ja, u leest het goed. Twee monumenten hebben verbinding gezocht en gevonden.

Een prachtig wandelgebied aan de Hollandsche IJssel is op 16 maart a.s. vanaf 10:30 uw NATUUR-lijke omlijsting. Wandelpaden, paardensporen en de ’s Gravenweg leiden u van steenovens Klein Hitland naar Molen Windlust en weer terug. Andersom? Kan ook! In een rustig tempo, genietend van de bomen, struiken, geritsel en getjilp van vogels en andere kleine dieren is het ongeveer 2 ½ kilometer naar de rust. En of dat in het ene geval de molen is of het andere de steenovens, voor elke betalende wandelaar staat er een kopje koffie, thee of beker fris te wachten. Vanaf de rust loopt u een andere route van ca 2 ½ kilometer terug naar de start. Zowel bij molen Windlust als bij steenovens Klein Hitland kunt u daarna nog, wanneer u dat wilt, worden rondgeleid. Trek in meer koffie, thee of fris? Daar rekenen we een kleine bijdrage voor.

Om, als monument, aan een bijdrage te komen voor het onderhoud vragen wij € 5,00 voor het uitzetten van de tocht. Dat is inclusief een kopje koffie, thee of fris bij de rust.

Ook krijgt u een prachtig herinneringsvaantje mee.

Dus, strek de benen, adem de beginnende lente lucht in, geniet van het park Hitland, dat langzaam groen kleurt, en van de beide monumenten. Aanmelden en betalen kan op de dag zelf bij Steenovens Klein Hitland of Molen Windlust.

Gratis Sponsoren!