Rabo Clubsupport 2024

Rabo Clubsupport

Rabo Clubsupport

Rabo Clubsupport.
Ook molen Windlust doet mee met de actie van de Rabobank Hollandsche IJssel die het mogelijk maakt, door middel van stemmen door Rabobank leden, geld in te zamelen voor het broodnodige groot onderhoud.

Kruivoer
Het groot onderhoud wat nu direct nodig is is het vervangen van de Kruivloer.
Op deze vloer rust de molenkap. Aan de molenkap zitten ook de wieken. En om de wieken op de wind te kunnen zetten moet je de molenkap kunnen draaien. Vele houten wielen zorgen ervoor dat, 35.000 kg aan gewicht van de molenkap, op de kruivloer kan rijden. Na zo’n 10 jaar is deze vloer versleten.
De molenmaker heeft geadviseerd om de houten vloer te vervangen door een metalen vloer.
Voor deze actie willen we graag een beroep doen op uw stem.

Lid van de Rabobank.
Bent u lid van de Rabobank, dan kunt u meedoen met de stemronde.
De stemronde duurt van 2 september tot 24 september.

Geen lid?
Wel een bankrekening van de Rabobank maar nog geen lid van de Rabobank? Via uw internet bankieren of de Rabobank app is het 1 klik om lid te worden en toegang te krijgen tot de mogelijkheid van stemmen.

Meerdere stemmen en elkaar helpen.
U kunt meerdere stemmen uitbrengen. Stichting Molen Kortenoord, waartoe Molen  Windlust behoort, werkt heel nauw samen met de Historische Vereniging Nieuwerkerk. Ook in deze actie willen we graag elkaar helpen. De vrienden van Molen Windlust worden gevraagd ook een stem uit te brengen op de historische vereniging en die Historische Vereniging vraagt haar vrienden om een stem uit te brengen op Molen Windlust. Mogen wij op uw stem rekenen? Wij zullen er zeer dankbaar voor zijn.

Gratis Sponsoren!